Tilaa kirja näin

Kirja sisältää lukuisia piirroksia, sarjakuvia ja on mukaan päässyt muutama kaupparobottikin.

Kannattaa lukea tämä kirja. Varmasti innostut ja saat uusia ideoita. Kaupasta kiinnostuneille tämä taitaa olla oikea tietolähde.

Lähetä minulle sähköpostia

  • lehtotim@gmail.com
  • Kerro, kuinka monta kirjaa haluat.
  • Kirjoita siihen nimesi ja osoitteesi.
  • Muista laittaa myös puhelinnumero (Posti vaatii sitä)
  • Laitan kirjan ja laskun heti tulemaan.

Kirjan hinta on postikuluineen 24,90€

Kirjassa kannustetaan kauppiaita perustamaan verkkokauppoja kivijalkamyymälöiden rinnalle (tai päinvastoin). Näin he pystyvät paljon paremmin palvelemaan nykyisiä asiakkaitaan ja saavat uusia. Jos yritys tekee kauppaa vain yhdessä kanavassa, se menettää aina myyntiä ja joutuu jopa lopettamaan yritystoimintansa.

Tämä kirja on kirjoitettu sinulle, jota kiinnostaa kaupan uusimmat kehitystrendit ja tulevaisuuskuvat.

Digijalkakauppa toimii sekä kivijalassa- että verkossa. Kauppias on aktiivinen toimija sosiaalisessa mediassa ja taitava sisällöntuottaja. Omnikanavaisuus (omnichannel) mahdollistaa vuorovaikutuksen kauppiaan ja asiakkaiden välille kasvokkain, kännykällä, tabletilla tai vaikkapa tietokoneella. Parhaimmillaan asiakas voi olla ostoksilla saumattomasti kaikissa kanavissa.

Kirjassa esitellään neljä digijalkakauppiasta, joilla on tavoitteena toimia tehokkaasti ja tuloksellisesti sekä kivijalassa että verkossa. Lisäksi ne hyödyntävät monipuolisesti digitaalista mediaa markkinoinnin työkaluna.

Digijalkakaupan synnyttäminen on riemukas haaste ja sellaisen pyörittäminen on vielä tänä päivänä jonkinlainen utopia tai tulevaisuuden haave.

Kirja auttaa tekemään haaveista totta ja pitämään kivijalkakaupan ovet avoinna. Toisaalta se innostaa verkkokauppiasta perustamaan oman myymälän vaikkapa johonkin kauppakeskukseen.

Kirja sisältää lukuisia piirroksia, mallinnuksia ja sarjakuvia. Mukaan on päässyt muutama kaupparobottikin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: